Pengar

Datum: 2010-05-11 Tid: 07:53:33
För första gången det här året (man kan ju tro att jag borde tänkt både en och två gånger på det här) så funderade jag över pengar igår... Jag insåg helt plötsligt att det finns inget utrymme för något litet extra. Vilket iofs inte gör något då vi får en massa extra i år iaf.

Jag insåg att om jag inte får stanna där jag är nu så får jag min sista lön nu i maj...en liten stackars lön i juni och vi vet ju alla hur snabba a-kassan är på att behandla ansökningar... Jag insåg att min lön (även om jag får vara kvar) och alla mina sparade pengar troligtvis kommer att försvinna under det här året...De kommer att försvinna mellan fingrarna på mig..Det är mycket som ska betalas och det är ju inga små pengar någon stanns. Allt är stora utgiftet :S

Det känns konstigt, men jag har väl sparat för något, om jag inte ska lägga pengarna på hus, bröllop och baliresa vad har jag då sparat till. Men ändå är det en konstig känsla.

Just nu rullar huset på bra och just nu njuter jag för fullt av allt planerande av hus, bröllop och bali. Kanske att vi borde lägga lite mer krut på Baliresan, men det är verkligen något vi tar som det kommer.

ha en bra dag

Kommentarer
Postat av: Linda - ndaiL

förstår att du e lite orolig, men penga problem brukar alltid lösa sig på ett eller annat sätt :I)

2010-05-11 | 08:57:38
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Linda - ndaiL

precis, och det är väl sånna saker som man vill kosta på lite extra )

2010-05-11 | 12:12:45
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Linda - ndaiL

precis, och det är väl sånna saker som man vill kosta på lite extra )

2010-05-11 | 12:12:50
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Puss

Vi kommer klara oss bra :)

2010-05-11 | 12:50:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback